Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 105 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Megsüvegelték a résztvevők a péceli tárcsafesztivállal egybekötött gyermeknapot

Hevesi Tamás és a Fantom zenekar rockkoncertje tette föl a koronát Pécelen a Tárcsafesztivál és gyermeknap együttes rendezvénysorozatára tegnap, május 31-én, amelynek a Kossuth tér és a Ráday-kastély kertje adott otthont. A sok ezer ember egész napos, üde szórakozásának látványa joggal tölthette el örömmel a szervezőket, az önkormányzatot, jelezve: jó úton járnak.

alt

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő Szöllősi Ferenc polgármester társaságában végiglátogatta a csapatokat. Mindenütt mennyei illatok, finom falatok fogadták őket.

Bővebben...

 

Dr. Somody Imre a péceli baptistáknál

A Péceli Baptista Gyülekezet vezetője Óvári Mihály meghívására látogatott el hozzájuk dr. Somody Imre.

Bővebben...

 

A vasútfejlesztés terve dominálta a Közmeghallgatást

Közel négy órán keresztül tartott a Közmeghallgatás hétfőn, május 19-én este Pécelen a Szemere Iskola aulájában. A rendezvényen megjelent a képviselő-testület valamennyi tagja, jelen voltak a Polgármesteri Hivatal szakemberei, illetve az aula széksoraiban a péceliek. 

alt

Dr. Szolnoki Imre aljegyző, dr. Kovács Ágnes jegyző, Szöllősi Ferenc polgármester és Fazekas Barna alpolgármester a Közmeghallgatáson

Bővebben...

 

Dobogón végeztek a Péceli Spartacus SE utánpótlás focistái Uriban

Bővebben...

 

Jubilált a Csunya-kupa

Huszonötödik alkalommal került megrendezésre idén a Csunya-kupa, városunk hagyományos tavaszi futóversenye.

Bővebben...

 

Asztalitenisz bajnokság Pécelen

A részletek ide kattintva olvashatók

 

Közlemény

Tisztelt Adózók!
Pécel Város Önkormányzata ezúton köszöni meg a péceli adózóknak, hogy a 2014. I. félévi önkormányzati adók és a gépjárműadó befizetési kötelezettségüket határidőre teljesítették, bár az adófizetési kötelezettséget megállapító határozatok, egyenlegközlők és a csekkek kiküldése nem volt teljesen zökkenőmentes.

 

Akik az adófizetési kötelezettségüknek ezidáig még nem tettek eleget, elmaradásukat szíveskedjenek haladéktalanul pótolni az Önkormányzat honlapján (www.pecel.hu) az Adócsoportnál feltüntetett számlaszámokra való befizetéssel.

 

Bővebben...

 

A Felértékelés programsorozat részletei

A részletekért kattintson ide!

 

Az orvosi ügyelet új telefonszáma május 15-től: +36-28-662-104

Bővebb információkhoz kattintson ide!

 

Az Egyházi Hét sportprogramja

A részletekért kattinson ide!

 

A Grillfesztivál és Gyereknap részletes programja

 

Bővebben...

 

Az elégedettebb városi ügyfelekért

Önkormányzatunk „Pécel Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a lakosságot érintő szolgáltatás racionalizálása érdekében” című pályázatával elnyerte az Államreform Operatív Program (ÁROP–3.A.2-2013-2013-0005) pályázatot, melynek megvalósítása a Magyary Programra épül. Az önrész nélküli, elnyert pályázati összeg 21 785 611 Ft. A projekt megvalósítása elkezdődött, befejezésének időpontja 2014. december 31-e.

Bővebben...

 

Az Ossó János Fúvószenekar fellépése Újpesten és Csömörön

Különleges meghívásnak tesz eleget az Ossó János Fúvószenekar a közeljövőben.

Bővebben...

 

Javaslattételi felhívás "Pécel Város díszpolgára" cím adományozására

Ide kattintva letölthető a felhívás

 

Helyi népszavazásra javasolt kérdést tartalmazó aláírásgyűjtő ív mintapéldányának ismételt benyújtása

 

 

 

Bővebben...

 

Török Mihályné köszöntése 90. születésnapján

A 90. születésnapját ünneplő Török Mihálynét köszöntötte Szöllősi Ferenc polgármester otthonában ma délelőtt. Átadta neki Orbán Viktor miniszterelnök emléklapját, illetve a város megemlékező oklevelét. Ida néni a Komárom-Esztergom megyei Neszmélyben született. 1956-ban költözött családjával Pécelre a Kossuth utcába, ahol most is lakik. Nyugdíjba vonulása előtt a Gesztenyés Óvoda konyhájának dolgozója volt, amelyet élete egyik legszebb időszakaként említ.

Bővebben...

 

Megjelent a Péceli Hírek májusi száma

Ide kattintva olvasható!

 

Kerékpárral az olimpiákon

Május 16-án (pénteken) este 6 órakor a művelődési házban (Isaszegi út 3.) megismételt élménybeszámolót tart hat olimpiai kerékpáros túrájáról Pécel Önkormányzatának sportreferense, Cseuz László. Az úttal kapcsolatos fényképes tablók, ajándékok és emléktárgyak már megtekinthetők az intézmény nyitva tartási ideje alatt. Későbbi időpontban Cseuz László – igény szerint szívesen tart – beszámolót iskolai osztályoknak az iskolákban, egyesületi csoportoknak az edzések helyszínén. A nyugalmazott testnevelő tanár a következő ötkarikás játékokra is vállalkozik, amely 2016-ban a brazíliai Rio de Janeiróban kerül megrendezésre. Tervei szerint erre a kerékpártúrára Pécelről indul majd.

 

alt

Cseuz László élménybeszámolóját tartja

 

Zsadányi Zsolt a Péceli Spartacus új elnöke

A Péceli Spartacus SE Közgyűlése tegnap, május 10-én éjszakába nyúló ülésen megválasztotta az egyesület elnökségét és felügyelő bizottságát. Az elnökség megválasztotta soraiból az elnököt, aki egyhangú szavazással Zsadányi Zsolt lett.

Bővebben...

 

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási rendje

Ide kattintva letöltheti a tájékoztatót