Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Legfrissebb hírek, programok
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 271 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - Napsugár Bölcsőde

There are no translations available.

Rendkívüli szünet a Péceli Napsugár Bölcsődében 2020. április 1. napjától kezdődően, visszavonásig terjedő időtartamra.


 

Tájékoztató - DPMV Zrt.

There are no translations available.

Előreláthatóan 2020. április 1. napján a DPMV Zrt. által megbízott szakcég karbantartási munkálatokat fog végezni a Pécel városi víztornyon, mely munkálatok magukba foglalják a torony időszakos felülvizsgálatát, karbantartási munkáit, illetve a sérült külső borítás javítását. A munkálatok reggel 8:00 órától feltehetően kora délutánig fognak tartani, ebben az időszakban nyomásvesztésre, illetve időszakos vízhiányra lehet számítani, mely főleg a magasan fekvő területeken jelentkezhet. Amennyiben előre nem látható okból kifolyólag a tervezett karbantartással kapcsolatban bármilyen változás történne, abban az
esetben a lehető legrövidebb időn belül értesítjük a lakosságot. A fenti munkálatokat az üzembiztonság fenntartása miatt szükségesek.

Az esetleges kellemetlenségekért a DPMV Zrt. a lakosság szíves elnézésüket kéri.

 

A KORONAVÍRUSSAL TERJEDNEK A CSALÓK!

There are no translations available.

NE VÁLJON ÁLDOZATTÁ!

A koronavírus terjedéséről szóló hírek mellett megjelentek a témával kapcsolatban elkövetett csalások, csalás kísérletek.

Kérjük, figyelmesen olvassa el felhívásunkat!

 

Felhívás - Pécel Város Díszpolgára

There are no translations available.

Felhívás a Pécel Város Díszpolgára
kitüntető címre vonatkozó javaslattételre

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pécel Város Díszpolgára kitüntető cím alapításával Pécel Város Önkormányzata elismerését fejezi ki azon magyar vagy külföldi állampolgárságú személynek, aki életművével, kiemelkedő teljesítményével hozzájárult Pécel fejlődéséhez, kulturális és anyagi gyarapodásához, vagy Pécel Város számára országosan vagy nemzetközi viszonylatban elismerést szerzett és példamutató emberi magtartása alapján köztiszteletben áll.

Read more...

 

Közlemény - Látogatási tilalom

There are no translations available.

KÖZLEMÉNY Országos látogatási tilalommal kapcsolatosan

 

Tájékoztatás - COVID-19

There are no translations available.

Útmutató a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére a szociális alapszolgáltatásokban

 

Tájéjoztató - Gyermekétkeztetés

There are no translations available.

Intézményi gyermekétkeztetés biztosítása a koronavírus-helyzet kapcsán

Azon szülők, akik nem veszik igénybe az intézményi ellátást, de étkeztetést igényelnének, az igényüket - a veszélyhelyzet elrendelése előtti gyakorlatnak megfelelően - az érintett intézményben jelezzék, de ennek során azt is vegyék figyelembe, hogy az ételeket személyesen kell/lehet átvenni, és akik eddig nem voltak jogosultak az ingyenes étkeztetésre, azoknak ezután is fizetniük kell majd az ételekért.

 

Felhívás 70 éven felüli péceli lakosokhoz!

There are no translations available.

A Kormány arra kéri a 70. évüket betöltött személyeket, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Ha ezt a 70. életévét betöltött személy vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az alapellátásáról való gondoskodás az önkormányzat polgármesterének a feladata. Ennek megvalósítása a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálat és további önkéntes segítők bevonásával történhet.

Read more...

 

Tájékoztató az intézkedésekről 2020.03.16

There are no translations available.

Tájékoztatom a péceli lakosságot, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a mai napon 2020.03.16-án a következő döntéseket hoztam meg:

- A mai naptól (2020.03.16.) a tüdőszűrést beszüntetjük.

- 2020.03.17-étől a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház határozatlan ideig nem látogatható. Nem lesznek megtartva a programok, illetve a könyvtár sem lesz elérhető.

- Pécel Város Óvodái és Napsugár Bölcsőde határozatlan ideig korlátozottan a szülői igényeknek megfelelően fog működni, és vizsgáljuk a további korlátozó intézkedések módját és időpontját. Bővebb információért az adott intézmények vezetőit keressék.

- Tájékoztatni szeretném Önöket arról is, hogy 2020. március 17-étől a Pécel Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is megváltozik. A személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. Sürgős ügyeiktől kérem telefonon, illetve elektronikus úton kérjen tájékoztatást. 

- Pécel Üzemeltető Kft. érintésmentes fertőtlenítést végez az orvosi rendelő területén naponta többször.

- Helyi járat menetrendszerinti járatain a busz vezető naponta többször fertőtlenítést végez, az előírásoknak megfelelően.

- Megszervezzük az otthoni étkezést azon gyermekek számára, akik jogosultak az ellátásra és igényüket jelzik. Ezen felmérés az intézményvezetőkkel közösen zajlik.

- Kérem lehetőség szerint kerüljék az elkövetkezendő napokban a játszóterek használatát. A kialakult helyzetre való tekintettel Pécel Üzemeltető kft. a játszótéri játékok fertőtlenítését is többször elvégzi.

Jelen pillanatban nincs hatósági karanténban péceli lakos.

Amennyiben bármilyen azonnali intézkedést igénylő problémája van, esetleg idős és nincsen kihez segítségért forduljon, abban az esetben keresse kizárólag telefonon a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálatot.

Kérem, kísérjék figyelemmel honlapunkat (www.pecel.hu) és Pécel Város Önkormányzatának facebook oldalát!

Vigyázzanak egymásra és szeretteikre!


Horváth Tibor 
polgármester 

Telefon: 06-20-411-7856  

 

Gyermek fogorvos - szabadságon

There are no translations available.

Dr. Török Jolán gyermek fogorvos 2020.03.21-től 03.25-ig szabadság miatt nem rendel. Helyettesíti: Dr.Rácz Katalin fogszakorvos saját rendelési idejében (2020. 03. 20-án, 03.24-én és 03.25-én) és Dr.Tamás Ágnes fogszakorvos szintén saját rendelési idejében (03.23-án).

 

Tájékoztató - gyermekétkeztetésről

There are no translations available.

Tájékoztató szünidei gyermekétkeztetésről
 
Pécel Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő/törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az alábbiak szerint:
 

Read more...

 

KT. ülés - 2020. 03. 26.

There are no translations available.

 

ELMARAD!

 

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. március 26. napján (csütörtök) 8.00 órai kezdettel rendes képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Kúria rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)

Read more...

 

Felhívás - Pécelért Díj

There are no translations available.

Felhívás a Pécelért Díj kitüntető címre vonatkozó javaslattételre

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pécelért Díj kitüntető cím alapításával Pécel Város Önkormányzata kifejezi elismerését azon személy iránt, aki a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális, sport, köznevelési és a gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedő munkát végzett, vagy Pécel nemzetközi kapcsolatainak fejlesztésében, élénkítésében kiemelkedő szerepet vállalt, és ennek révén Pécel értékeit növelő, maradandó eredményt ért el.

A kitüntető cím évente 3 személy vagy személyegyesülés részére adományozható.

 

Read more...

 

Pályázat - Pro Talentum Díj

There are no translations available.

Pályázati felhívás
Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet
a Pro Talentum Díj kitüntető címre vonatkozó javaslattételre


Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pro Talentum Díj kitüntető cím elnyerése pályázat útján történik.

 

Read more...

 

Döntés a péceli piac működéséről 2020.03.20.

There are no translations available.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy 2020.03.20. napjától bizonytalan ideig a péceli piacon folytatott kereskedelmi tevékenység beszüntetését rendelem el.

Horváth Tibor

polgármester  

 

Tájékoztató - EÜ Központ

There are no translations available.

Tájékoztatás Tormay Károly Egészségügyi KÖzpont Gödöllő


Laboratóriumi- és röntgen vizsgálatok elvégzését csak sürgős beutalóval, sürgős szükség fennállása esetén áll módunkban elvégezni.
Labor esetén kivételt képez:
- a terhesgondozás keretén belül végzett vizsgálatok
- a tartósan kumarin tartalmú alvadásgátló gyógyszert szedők INR
vizsgálatai
- az onkológiai kezelés alatt vagy diagnózis előtt állók vizsgálatai
- tenyésztéses vizsgálatok sürgősségi jelzéssel ellátott beutalóval.

Read more...

 

Tájéjoztató - HIVATAL

There are no translations available.

Felhívjuk a lakosság figyelmét a kialakult helyzetre való tekintettel a Péceli Polgármesteri Hivatalban NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT további információért hívja a hivatal telefonszámát, majd tárcsázza a kívánt melléket. 

Tel: 06-28-452-751

Továbbá a Polgármesteri hivatal recepciójára letettünk egy postaládát, amibe beledobhatják a halaszthatatlannak vélt leveleiket. A postaládát minden nap 8-16 óráig érhetik el a hivatal recepcióján.

Köszönjük megértésüket!

 

Tájékoztató - óvodák nyitva tartása

There are no translations available.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel Pécel Város Önkormányzata úgy döntött, hogy az eddigi igénybevétel alapján 2020. március 19-től az óvodai ellátást ügyeleti rendszerben a Szivárvány Tagóvodában biztosítja.
Ez azt jelenti, hogy a kiscsoportos gyermekfelügyeletet csak a Szivárvány Tagóvodában (Szent Imre krt.13) látjuk el, a három óvoda személyzetével.

 

Read more...

 

Tájékoztató - pedagógiai szakszolgálatok

There are no translations available.

A Ceglédi Tankerületi Központ utasítása értelmében a pedagógiai szakszolgálatoknál személyes találkozást igénylő ellátás nem folytatható 2020.03.16-tól.

A pedagógiai szakszolgálatok szakmai feladataikat online formában fogják végezni.
Mindenki szíves megértését és türelmét kérem a kialakult helyzet miatt.

Read more...

 

Közlemény - DPMV Zrt.

There are no translations available.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat,

hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel - a társszolgáltatókhoz hasonlóan - 2020. március 17-től kezdődően Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. határozatlan időtartamra szólóan HÁROM KIVÉTELTŐL ELTEKINTVE VALAMENNYI ÜGYFLÉLSZOLGÁLATÁN SZÜNETETLETI A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁST.