Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények
Legfrissebb hírek, programok
Első kézből...

... ahogyan Szöllősi Ferenc polgármester gondolja, látja, érzi...

Interjúk, beszédek, írások

Pécel Városa a Facebookon

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 124 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Népegészségügyi felmérés

A tájékoztató ide kattintva érhető el

 

Felhívás - Kulturális Örökség napjai

Miniszterelnökségi tájékoztató

Felhívás új szervezők részére

Felhívás

 

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács tájékoztatója

A tájékoztató ide kattintva érhető el

 

Védőnői szabadságolás

Kerpen Lászlóné védőnőt  (1. számú területi védőnői körzet) 2018. augusztus 31. napján Regőczi-Forgó Regina és Horváth-Deli Éva védőnők helyettesítik.

Simonné Szatmári Tünde védőnőt (5. számú területi védőnői körzet) augusztus 17-22-ig és 27-28-ig Csépe Katalin védőnő (4. számú területi védőnői körzet) helyettesíti.

 

Pilisi Parkerdő hirdetményei földhasználóknak

1. hirdetmény

2. hirdetmény

 

Felnőttképzés Pest megyében

Szervezetünk közel 1 éves tevékenységét követően már közel 30 képzéssel várja a tanulni vágyók jelentkezésétOKJ képzéseink között megtalálhatóak a hagyományos agrár (pl.: aranykalászos gazda, parkgondozó) a gépi ismereteket oktató (pl.: mezőgazdasági gépész, motorfűrész kezelő), és az élelmiszeripari (pl.: savanyító, zöldség-és gyümölcsfeldolgozó) képzések.

 

 

Bővebben...

 

Tájékoztatás

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a 3/2018. (II7.önkormányzati rendeletével a Péceli Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünetet rendelt el.

A döntés alapján

a Péceli Polgármesteri Hivatal

2018. július 23. (hétfő) napjától 2018. július 27. (péntek) napjáig

nyári igazgatási szünetet tart.

Ez idő alatt a Péceli Polgármesteri Hivatal

ZÁRVA TART, NEM FOGAD ÜGYFELEKET.

Kizárólag haláleset anyakönyvezése céljából 2018. július 25. napján

8.00 órától 12.00 óráig ügyeletet biztosítunk.

 

Pécel, 2018. július 12.

 

 

Tóth László

jegyző

 

Görög est a Kúriában

 

Rendészeti Csoport közlemény

Technikai okok miatt szerdától péntekig (7.11 - 7.13) nem tart ügyfélfogadást a Rendészeti Csoport (közterület felügyelet, mezei őrszolgálat) a Petőfi utca 1. szám alatt. Jövő hétfőn, a megszokott időpontban, 8.30 perctől várják az ügyfeleket. A kellemetlenségért elnézést kérnek!

 

Tesztrendszeren már használható a NAV Online Számlázója

 

A 2018. július 1-jétől kötelező számla-adatszolgáltatást segíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mostantól elérhető, ingyenesen használható számlázó programja, az Online Számlázó. A javarészt kisvállalkozások számára hasznos programot a NAV azért hozta létre, hogy megkönnyítse az új szabályok betartását.

 

Július elsejéig okvetlenül ellenőriznie kell mindenkinek, hogy az általa használt programmal megfelelően teljesíteni tudja-e a számla-adatszolgáltatási kötelezettségét. Emellett a vállalkozásoknak indokolt felmérniük azt is, hogy az alkalmazott kézi számlázásról célszerű-e áttérniük számlázó program használatra, különös tekintettel arra, hogy 2018. július 1-jétől az adatszolgáltatási kötelezettség alá eső kézi számlák adatait manuálisan kell rögzíteni a NAV erre kialakított online felületén.

 

Bővebben...

 

MÁV - Tájékoztató

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. augusztus 27-től 2018. szeptember 8-ig Gödöllő és Tura állomásokon, valamint Rákos – Pécel és Tura – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Rákos – Pécel, Isaszeg – Gödöllő, valamint Aszód – Hatvan állomások között, bizonyos vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a mellékletben megjelölt menetrend szerint.

 

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

 

Hirdetmény

 

Rendkívüli KT. ülés - 2018.08.14.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. augusztus 14. napján (kedd) 8.00 órai kezdettel rendkívüli képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Péceli Polgármesteri Hivatal Irodaház II. első emeleti tanácsterem
(2119 Pécel, Kossuth tér 1.)

 

Bővebben...

 

Megjelent a Péceli Hírek augusztusi száma

Az augusztusi lapszám ide kattintva olvasható

 

II. fokú hőségriasztás

Országos tisztifőorvos   II. fokú hőségriasztást adott ki az ország 
egész területére 2018 július 30-án 12.00 órától

2018. augusztus 03-án 24.00 óráig

 

Melléklet

 

Tájékoztatás

A 2. számú iskolai körzet védőnői  feladatait ellátó Kerülőné Kiss Renátát július 19-től 26-ig és augusztus 13-tól 17-ig Simonné Szatmári Tünde (5. számú területi védőnői körzet) és Csépe Katalin 4. számú területi védőnői körzet) helyettesíti.

 

Felhívás - Az Év Szociális Dolgozója Díj

A felhívás ide kattintva érhető el

 

Megjelent a Péceli Hírek júliusi száma

A júliusi lapszám ide kattintva olvasható

 

MÁV - Tájékoztató

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. július 21-től 2018. augusztus 26-ig Rákos – Pécel és Tura – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Rákos – Pécel, Isaszeg – Gödöllő, valamint Aszód – Hatvan állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

 

2018 július 26/27-től 2018. szeptember 7/8-ig Rákos – Pécel és Tura – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 3058 számú vonat (Budapest-Keleti pályaudvarról indul 23:55 órakor) helyett Rákos – Hatvan állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

 

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

 

 

Hirdetmeny_80a_Rakosliget_forg kit-Hatvan_0721-0826.pdf

 

Hirdetmeny_80a_vonatpotlo_3058_Rakosliget_forg_kit_-_Hatvan_0726-0907.pdf

 

MÁV - Tájékoztató

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. július 7-től 2018. július 20-ig Rákos – Pécel és Aszód – Tura állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Isaszeg – Gödöllő, Rákos – Hatvan, valamint Aszód – Hatvan állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

 

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

 

Módosított menetrend ide kattintva érhető el

 

Tájékoztató az afrikai sertéspestisről

 

 

Kivontaz az országos főállatorvosi határozatból

Tanácsok

Határozat